Våre verdier er selve hjertet av ProBambu!

Våre verdier er selve hjertet av ProBambu. Ved å velge tekstiler fra ProBambu, så velger du våre verdier. Så hva er våre verdier? Hva er viktig for oss? Hva motiverer oss? Det skal du få svar på her.

Kvalitet er grunnlaget for våre produkter. Kontinuerlig prøver vi å utvikle og ta steg for å utvikle bedre produkter. Hele bedriften er basert på kvalitet, og vi ønsker å leve opp til våre kunders forventninger når det kommer til kvalitet. Det å være bærekraftig og ta bærekraftige tiltak starter med råmateriale. God service er en god kundeopplevelse. Vi sikter høyt og vil at hver kunde lett skal kunne ta kontakt med oss, og hver gang få bra og ukomplisert service.

ProBambu vil hjelpe, og sammen med våre kunder så får vi det til. Vi har allerede donert 100.000 par med sokker til barnehjem og andre trengende i Øst-Europa! Nå som vi har kommet til målet vårt er det bare en ting å gjøre. Neste målet er 200.000 par med sokker donert til de trengende.

Kvalitet

Hovedmateriale i produktene våre er bambusviskose, som er et veldig passende materiale for tekstilproduksjon. Produktene våre puster og er myke. Mange har som vane å gå for billigere valg når det kommer til klær vi bruker mye. Sokker og underbukser som gnir, som ikke puster og fulle av hull er nok kjent i de fleste husholdninger.

Hos ProBambu har vi laget tekstil for daglig bruk, men litt mer luksuriøst. I tillegg er bambusmaterialet veldig bra for de med sensitiv hud, siden bambus som råmateriale er hypoallergenisk. 

Ikke bare det, men bambusmateriale er 3-4 ganger bedre på å frastøte vann enn bomull. Dette er grunnene til at vi valgte å bruke bambusmateriale i våre produkter.

Bærekraftig

Bambus er en av de mest bærekraftige råmaterialene man kan få tak i. Det vokser veldig fort tilbake etter felling og er en av verdens raskest voksene planter. Sammenlignet med bomull, setter bambus en mye mindre byrde på miljøet siden den tar mye mindre plass og er hyppigere tilgjengelig. Bambus trenger ikke gjødsel, plantevernmidler eller vanning til å vokse.

På grunn av produksjonsprosessen er bambus klassifisert som syntetisk fiber, men det blir ikke sluppet ut mikroplastikk under vask siden det ikke er plastikk basert syntetisk fiber.

Tekstilindustrien vil nok aldri være hundre prosent bærekraftig, det er derfor vi ber deg velge bedrifter som følger bærekraftige prinsipper. Produksjonen av bambus viskose er konstant under utvikling, og ProBambu jobber sammen med fabrikker som følger bærekraftige prinsipper i alle stadier av produksjonen.

For å sikre våre kunder produkter av kvalitet og produsert på en forsvarlig måte har vi valgt våre partnere som følger våre kriterier.  I tillegg observerer vi hele prosessen. Alle våre produkter har et internasjonalt miljø- og produktsikkerhetsertifikat.

Sertifikatet begrenser bruket av skadelige kjemikalier. Hele produktkjeden blir sjekket og kontrollert, og produktene kan ikke inneholde skadelige plantevernmidler eller inneholde rester fra tungmetaller. Sammen kan vi steg mot en bedre fremtid!

Service

Det er viktig for oss at hver kunde skal få god service samtidig som de kan velge bærekraftige og miljøvennlige produkter. Hver eneste kunde er viktig for oss og vi ønsker å skape langsiktige forhold med hver kunde. Derfor hører vi på kunders ønsker, og håper på så mange tilbakemeldinger som mulig.

Vi er takknemlig for all type kommunikasjon med våre kunder og setter pris på åpenhet og direkte tilbakemelding. Kvalitet, glede og ubesværethet kommer i samme pakke. Vi leverer pakken din i postkassen din innen 2 uker fra du la inn din ordre hos oss. Du kan enkelt ta kontakt med vår kundeservice, og skulle de være overbelastet kan du legge igjen en beskjed og vi vil senest ringe deg neste arbeidsdag.

Vi ønsker virkelig å gi deg en positiv kundeopplevelse!

Filantropi

For hver levering av våre produkter donerer vi 1 par med sokker til fattige og trengende.

Det er enkelt: vi hjelper, fordi vi kan.

I den vestlige kulturen er det inn og ha det nyeste og dyreste, det er en del av vår sosiale status. Men ikke alle har råd til å kjøpe nye klær, og ofte må de unne seg med noe som er gammelt og ødelagt.

Bambusmateriale er varmeregulerende, som er en veldig fin funksjon som støtter behovet til menneskene vi donerer sokkene til. Våre donasjoner har blitt tatt godt imot i både Norden og i Øst-Europa. Vi vil hjelpe de som er i nød. Det er derfor vi startet dette prosjektet.

Som sagt har vi allerede donert over 100.000 par med sokker, takket være dere – våre kunder! Det er en stor prestasjon!

Vårt neste mål er å nå hele  200.000  par med sokker!

Våre Produkter

Per i dag har vi 6 forskjellig ProBambu-produkter. De mest populære er:

ProBambu sokker:

Disse har blitt veldig populære på den korte tiden de har vært på markedet. Elskes av barn, tenåringer og voksne! De kommer i tre forskjellige typer, lange crew-sokker, korte crew-sokker og ankelsokker. Alle tre typer sokker kommer i størrelse 35-38, 39-42 og 43-46.

Det som kjennetegner våre sokker er den silkemyke følelsen de gir på føttene dine! De regulerer temperaturen så vil de føles komfortable uansett vær! I tillegg holder de føttene dine luktfrie! Dette fordi bambusmateriale ikke er noe miljø for mikrober som skaper lukt. Prøv våre deilige sokker nå!

Bestill ProBambu-sokker – kun kr. 174,50 for 4 par


ProBambu Tights:

Disse ekstremt komfortable strømpebuksene vinner stadig nye hjerter! Ikke uten grunn – de har en god passform, de rekker over hoftebenet, og har ingen ubehagelige sømmer eller kiler som kan være ubehagelige i skrittet. Elskes av alle – uansett alder!

Igjen vil du oppleve en silkemyk følelse slik som våre sokker. Også våre strømpebukser er temperaturregulerende og komfortable all slags vær. Passer perfekt under kjole, skjørt, bukser og shorts! Bare fantasien setter begrensninger for hvordan og når du ønsker bruke disse fantastiske strømpebuksene!

Bestill ProBambu Strømpebukser – kun kr. 199,- for to par!


ProBambu Putetrekk

Disse putetrekkene gjør det deilig legge hodet ned på etter en lang dag! En myk og behagelig silkefølelse igjen og du vil sove godt på disseputetrekkene. Putetrekkene kommer i størrelse 50 x 70 cm, og i 4 forskjellige farger: Sort, hvit, marineblått og beige.

Et stort bonus er at putetrekk med bambusmateriale vil ta vare på huden din og håret ditt! Flere og flere frisører og hudpleiere anbefaler putetrekk basert på bambus. Dette siden uønskede mikrober ikke trives i bambusmateriale, så din hud vil holde seg frisk, det samme med hår og hodebunn.

Bestill ProBambu putetrekk nå – kun kr. 199,- for 2 stk

våre verdier

Våre verdier er selve hjertet av ProBambu og våre verdier er viktige for oss. Vi ønsker deg velkommen til å bli en del av ProBambu-familien!


Les også:

Deilige og myke sokker som bidrar til å redusere CO2

Sov bedre med riktig putetrekk