Sov bedre med riktig putetrekk

Sov bedre

Sov bedre med putetrekk fra ProBambu som nå lanserer putetrekk av bambusviskose. Disse putetrekkene har pustende materiale. Dette sørger for at både huden og håret vårt holder riktig temperatur gjennom natten. Dette er med på å gi en bedre søvnkvalitet.

Husker du siste gang du selv kjøpte nye putetrekk? Vi bruker over 1/3 av livet vårt med hodet på en pute. Hvorfor kaste bort all den tiden på dårlige putetrekk?

Med ProBambu sitt luksuriøse putetrekk laget av 100 % bambusviskose får du et hygienisk og miljøvennlig putetrekk til en helt fantastisk pris!

Førstevalget for god hygiene

Bambusviskose skaper et bakteriefiendtlig-miljø som holder puten din ren. Sammenlignet med bomull vil bambusviskose holde seg rent og luktfri vesentlig lenger. Det er også ekstremt viktig å holde puten din ren for å unngå uren hud eller acne. Dette oppnår du med ProBambu Putetrekk.

Det pustende materialet sørger også for at både huden og håret ditt holder riktig temparatur gjennom natten.

Silkekvalitet til uslåelig pris

Produkter av 100 % bambusviskose har den samme luksuriøse mykhetsfølelsen som du får av ren silke. Bambus er dog både mer miljøvennlig og mer slitesterkt. Og det til en brøkdel av prisen du må betale for ren silke. Derfor sier vi også “Sov bedre” med Probambu Putetrekk!


Ja, takk – Jeg vil ha 2 stk Probambu Putetrekk til kun kr 199,-

Velg mellom hvit, blå, beige og svart!

Størrelse: 51,5 x 62,5 cm


Hvis du blir like glad i produktet som det vi er, får du automatisk tilsendt 2 nye putetrekk hver 4. måned så slipper å huske å kjøpe nytt. På den måten kan du også sakte men sikkert bytte fullt over til 100 % bambus putetrekk i ditt hjem. Dette bestemmer du helt selv, og hvis du kun ønsker 2 stk har du hele 4 måneder på å bestemme deg. Du kan også bytte farger. Nye leveringer passer også fint å gi i gave!

Om bambusokker – ProBambu