Deilige og myke sokker som bidrar til å redusere CO2

Deilige og myke sokker som bidrar til å redusere CO2-utslipp, det er hva sokkene fra ProBambu bidrar med.

Dette er ikke bare usedvanlige myke og behagelige sokker som gir deg en silkeopplevelse på føttene.  Dette er et skritt mot en mer ansvarlig tekstilproduksjon som er bedre for miljøet.

Hovedingrediensen i sokkene fra ProBambu er bambusviskose.   Dette er en av de mest økologiske råvarene tilgjengelig på markedet. Bambus trenger ikke kjemisk gjødsling eller store mengder vann for å vokse raskt og hurtig. Dette er bra for kloden vår.

I tillegg til at bambus er mer miljøvennlig, er dens egenskaper også veldig nyttige for deg. Mykheten i våre ProBambu-sokker og det pustende stoffet er med på å forhindre gnagsår. Mikrober trives ikke sammen med bambus. Det betyr at sokkene dine ikke vil lukte på samme måte som vanlige sokker gjør, siden det er dårlige mikrober som skaper en negativ lukt.

Klær og tekstiler fra bambus er et trendy valg – og et luksuriøst tillegg i hverdagen.

Deilige og myke sokker kan gjenvinnes

Resirkulering:  Noen organisasjoner og bedrifet som samler inn donerte klær, godtar også ødelagte klær.  Lever gjerne inn velbrukt og utslitt tøy i kontainere som tar i mot klær til gjenbruk.

Gjenbruk av sokker:   Sokker kan gjøres om til for eksempel leker til hunder og katter, sovemaske, golfkølletrekk eller et lite lommetørkle eller tørkeklut.  Det er egentlig kun fantasien som setter begrensninger for gjenbruk av disse fine sokkene av bambus.

Våre sokker kan også gå som restavfall.

Du hjelper fattige og trengende

Hver gang du får en pakke med 4 par sokker fra ProBambu, donerer vi også ett par sokker til noen fattige og trengende via våre veldedighetsprogram.  På vår hjemmeside vil du finne mer informasjon om våre veldedighetsprogram og hvordan vi hjelper spesielt fattige og trengende barn i Europa.


Prøv deilige og myke sokker fra ProBambu nå

Motta 4 par sokker til kun kr. 174,50!

Du velger selv farge, størrelse og type sokk

Deilige og myke sokker

Les også: Sov bedre med riktig putetrekk