ProBambu-sokker er perfekt også til kjole

På kort tid her klær og tekstiler laget med bambus blitt veldig populært blant de miljøbevisste og de trendy. Våre ProBambu-sokker er fantastiske og passer til enhver anledning.  

Bruk dem på arbeidet, på trening, eller rett og slett sammen med kjole eller skjørt.

Komfortable og myk som silke

ProBambu lages av bambusviskose.  Dette er materiale som er vennlig og mykt mot huden og passer derfor alle som har sensitiv hud eller allergier.

Tekstiler fra bambus regulerer temperaturer. Derfor er de er godt egnet til bruk under alle værforhold. Sokkene fra ProBambu er veldig komfortable og myke og holder deg tørr og frisk på føttene.

I tillegg er materialet mykt som silke og sliter ikke på huden din, så du kan si farvel til gnagesår!

Bambustekstiler har helt spesielle egenskaper, siden mikrober ikke trives i bambus. Derfor føles våre sokker renere, mykere og vil de gi deg en følelse av friskhet.

Når du prøver våre behagelige og silkemyke sokker, vil du oppleve at de puster godt og regulerer temperaturer effektivt.

Dine føtter vil takke deg for den luksusbehandlingen som du gir dem

Bambus er miljøvennlig

Tekstiler fra bambus er det mest miljøvennlige materiale som kan brukes i tekstiler, siden bambus vokser og fornyes ekstremt hurtig. Dette gjør bambustekstiler bærekraftig i dagens moderne samfunn hvor man stiller strengere og strengere krav til miljøet.Ja, takk – jeg vil ha 4 par valgfrie sokker til 62% rabatt!

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)

Velg mellom ankelsokker, korte eller lange crew-sokker

ProBambu


Sov bedre med riktig putetrekk – ProBambu –