Produktspesifikke retningslinjer for retur

Sokker

Ubrukte sokker kan returneres hvis merkelappene fortsatt er på plass. Returen må være komplett og inkludere alle fire par sokker og annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Strømpebukser

Ubrukte strømpebukser kan returneres hvis papphylsen fortsatt er på plass. Returen må være komplett og inkludere begge (2) parene med strømpebukser og annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Dametruser

Ubrukte truser kan returneres hvis merkelappene fortsatt er på plass. Returen må være komplett og inkludere begge (2) parene med truser og annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Boxere

Ubrukte boxere kan returneres hvis papphylsen fortsatt er på plass. Returen må være komplett og inkludere begge (2) parene med boxere og annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Rengjørings- og kjøkkenhåndklær

Flerfarget kjøkkensett: Ubrukt flerfarget kjøkkensett kan returneres hvis produktene er i salgbar tilstand. Hvis du har brukt produktet på noen måte, kan det redusere verdien. Returen må være komplett og inkludere kjøkkenhåndkleet, de fire rengjøringsklutene og alt annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Hvitt kjøkkensett: Ubrukt hvitt kjøkkensett kan returneres hvis silkebåndet ikke er fjernet. Hvis du har brukt produktet på noen måte, kan det redusere verdien. Returen må være komplett og inkludere kjøkkenhåndkleet, de fire rengjøringsklutene og alt annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Putetrekk

Ubrukte putetrekk kan returneres hvis du ikke har fjernet dem fra bambusposen. Returen må være komplett og inkludere 2 putetrekk og annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.