Om din bestilling

(se fullstendige vilkår og betingelser her)

Innhold

Forsendelsen inneholder et hvitt kjøkkenhåndkle og fire oppvaskkluter som er flerfargede.

Total kostnad

Totalpris for første forsendelse: kr. 499,- (totalpris: kr. 124,75/måned). Totalpris for følgende forsendelser: kr. 499,- (totalpris: kr. 124,75/måned). Total produktpris inneholder MVA + fraktkostnader.

Betaling

Betaling kun med faktura (bankoverføring). Betaling via bankoverføring etter at du har mottatt produktet. Fakturaen er inkludert med produktforsendelsen. Forfallsdato for fakturaen er 28 dager etter forsendelse av produktet. Faktureringsperiode omtrent hver 4 måneder, inkludert i hver forsendelse. Én faktura inneholder totalprisen for én forsendelse. (Se fullstendig informasjon om betaling med faktura (bankoverføring) og om sen betaling fra vilkår og betingelser)

Om forsendelsen

Du vil få den første forsendelsen levert til postkassen din omtrent to uker etter at du gjorde bestillingen din. Følgende forsendelser leveres omtrent 4 måneder etter den første forsendelsen. Forsendelsesdatoen for følgende forsendelser vises alltid på produktfakturaen som er inkludert i forsendelsen. Vi sender kun til Norge.

Avtalens varighet og endringer

Avtalen er for et abonnement av ubestemt varighet. Du kan når som helst endre forsendelsesintervallet eller kansellere ytterligere forsendelser / abonnementet ditt ved å ringe kundeservice på 99 59 55 99, eller sende en e-post til kundeservice@probambu.no. Hvis du vil gjøre endringer til neste forsendelse, husk å gjøre alle endringer eller kansellere forsendelsen minst innen 10 dager før den neste forsendelsesdatoen. Du kan se den neste forsendelsesdatoen på den siste fakturaen din.

Angrerett og erstatning

Avtalen er underlagt Lov om angrerett og Lov om Forbrukerkjøp, og gir en 14-dagers angrerett og rett til erstatning ved mangler. t. Produktene er også underlagt forbrukerkjøpsloven. Les de fullstendige bestemmelsene om angrerett og forbrukerkjøpsloven under i vilkår og betingelser.

Flerfarget kjøkkensett: Ubrukt flerfarget kjøkkensett kan returneres hvis produktene er i salgbar tilstand. Hvis du har brukt produktet på noen måte, kan det redusere verdien. Returen må være komplett og inkludere kjøkkenhåndkleet, de fire rengjøringsklutene og alt annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Hvitt kjøkkensett: Ubrukt hvitt kjøkkensett kan returneres hvis silkebåndet ikke er fjernet. Hvis du har brukt produktet på noen måte, kan det redusere verdien. Returen må være komplett og inkludere kjøkkenhåndkleet, de fire rengjøringsklutene og alt annet materiale som følger med pakken. Inkluder den opprinnelige fakturaen med de returnerte produktene.

Bestill ProBambu rengjørings- og kjøkkenhåndklær til kr. 499,-!

(30-dager lavest pris: kr 174.50 første forsendelse, kr 349 neste forsendelse)

Ved å legge inn bestillingen betyr at du plikter å betale