Putetrekk av bambus er luksus i hverdagen

Putetrekk av bambus
Putetrekk av bambus

Putetrekk av bambus er luksus i hverdagen. Disse putetrekkene vil gi deg en silkemyk og komfortabel opplevelse hver gang du skal sove!

Vi bruker 1/3 av livet vårt med hodet på en pute – ikke kast bort den tiden med å sove på dårlige putetrekk!

På kort tid har klær og tekstiler laget med bambus blitt veldig populært blant de trendy og miljøbevisste. Dette fordi viskose fra bambus har helt spesielle egenskaper.

For eksempel så trives ikke mikrober i bambus, så du får en renere og friskere hverdag når du bruker bambustekstiler. Sammenlignet med bomull holder putetrekk av bambus seg ren og luktfri vesentlig lenger. Dermed reduseres problemer som uren hud og kviser – bakteriene trives rett og slett ikke i et miljø med bambus!

Bambusmateriale er utrolig komfortabelt. Det puster godt og regulerer også temperaturer, så du vil aldri mer føle at puten din er for varm eller for kald. I tillegg transporterer bambus bort fukt og svette. Den er rett og slett perfekt til en hver tid.

Dette betyr at puten din ikke vil lukte vondt eller bli “sur” etter noen få dager – den vil gi deg den silkemyke og behagelige følelsen hver dag!

Hva sier våre kunder?

Over 10.000 fornøyde kunder har allerede valgt å sove bedre og friskere med putetrekk av bambus.

I en spørreundersøkelse blant våre kunder sier over 74% at ProBambu putetrekk er de beste putetrekkene de noen gang har brukt. 24% synes de er like bra eller bedre enn andre. Kun 2% mente putetrekk av bambus ikke sto til forventningene.

Jeg svetter ikke mer på hodet og i nakken når jeg sover – men sover godt med en kjølende og frisk følelse!

Eva

Jeg har en veldig tørr og kløende hodebunn, og disse putetrekkene av bambus er det beste valget for det. Hodebunnen min klør mindre og er ikke så tørr etter at jeg byttet til disse!

Vibeke

Vår garanti:

  1. Kvalitet – komfortable, myke og kjølige putetrekk som holder rett temperatur hele tiden
  2. Bærekraftig – bambus krever ingen sprøytemidler som forurenser miljøet, bambus produserer mye oksygen og vokser ekstremt raskt!
  3. Gratis frakt – Vi vil alltid levere dine putetrekk direkte til din postkasse – helt gratis!

Fordelene med bambus

  1. Gir deg en silkemyk følelse mot huden
  2. Transporterer fuktighet bort fra huden opptil 4 ganger bedre enn bomull
  3. Passer også for deg med sensitiv og allergisk hud
  4. Puster godt og holder huden frisk og ren
  5. Temperaturregulerende – kjennes svalt ut i varmen og varmer når det er kaldt
  6. Miljøvennlig – bambustekstiler er 100% nedbrytbart

Ja – jeg vil prøve 2 ProBambu putetrekk til kun kr. 199,-

Du sparer 50% nå!

Hvis du blir like glad i produktet som det vi er, får du automatisk tilsendt 2 nye putetrekk hver 4. måned så slipper å huske å kjøpe nytt. På den måten kan du også sakte men sikkert bytte fullt over til 100 % bambus putetrekk i ditt hjem. Dette bestemmer du helt selv, og hvis du kun ønsker 2 stk har du hele 4 måneder på å bestemme deg. Du kan også bytte farger. Nye leveringer passer også fint å gi i gave!